Redstyle este o companie cu peste 12 ani de experienta in prelucarea lemnului. 

Intreaga noastra activitate este concentrata pe productia si montajul scarilor interioare din lemn, usi din lemn, terase din lemn, foisoare din lemn da si mobilier, iar experienta capatata in tot acest timp, in urma numeroaselor lucrari efectuate, ne recomanda o data in plus ca alegerea cea mai potrivita in momentul in care aveti nevoie de acest tip de produse.

Suntem localizati in Dâmbovița, o zona cu traditie in prelucrarea lemnului, si, din anul 2007, imbinam aceasta traditie cu inovatia, venind in intampinarea celor mai variate solicitari, cu o gama tot mai larga de modele de scari din lemn, usi, terase, foisoare si mobilier. Fiecare noua lucrare adauga un nou model portofoliului nostru, astfel incat, astazi, suntem in masura sa indeplinim si cele mai exigente cerinte in materie, personalizand produsul exact asa cum isi doreste clientul.

Alegem cu grija materia prima folosita in confectionarea produselor noastre, tinand cont atat de cerintele tehnice, cat si de doleantele clientilor. Utilizam, in procesul de productie, cherestea de cea mai buna calitate, din diferite esente de lemn: fag, paltin, stejar. Acordam atentie suplimentara finisajului, folosind lacuri si baituri speciale, de calitate superioara, pentru ca aspectul final sa fie fara cusur, iar durata de viata sa fie cat mai lunga, tinand cont si de actiunea posibil nociva a numerosi factori: intensitatea traficului, diversi agenti fizici sau chimici.

Ne dorim ca produsul final sa impresioneze prin culoare, rugozitate, luciu. Designerii nostri, impreuna cu beneficiarii, aleg formele, culorile si finisajele cele mai potrivite, pentru ca scara din lemn sa se incadreze cat mai bine in aspectul general al casei si sa se asorteze perfect cu alte accesorii din jur: mobila, parchet, ferestre, usi, etc.

NE PASA!

Tinem cont de toate dorintele clientilor in realizarea oricarui produs din gama noastra de servicii.

 

EXECUTAM!

Executam si montam in toata tara dupa o discutie prealabila si stabilirea de comun acord a conditiilor realizarii lucrarii

 

 

NE PUTETI GASI:

Luni – Vineri : 9:00 la 18:00.

Sambata-Duminica Inchis.

Adresa:
Str. General Heruvim, Nr. 11
Com. Aninoasa
Jud. Dâmbovița
Romania
Telefon:
0765 180 007; 0768 018 793

Custom

GARANTIA NOASTRA!

 • Fara costuri ascunse!
 • Cele mai mici preturi.
 • Calitatea inainte de toate!
 • Lucram doar lemn 100% natural.
 • Nu sunteti multumiti? va dam bani inapoi!
 • Experienta ne arata ca stim ceea ce facem
 • Clientii vorbesc despre noi (vezi pagina "De ce noi")

 • Emanuel - administrator

  0765 180 007

  Ștefan - administrator

  0768 018 793

  .

Modele de Scari din lemn Video