Lucram doar lemn natural, prelucrat manual, in mod evident, cu scopul de a obtine obiecte autentice. De aceea, principala materie prima, lemnul, este de fiecare data ales cu grija de la furnizori recunoscuti, astfel incat sa fie de cea mai buna calitate, urmarind natura intrinseca a texturii lemnului si distributia fibrelor. Esentele de lemn folosite sunt: stejar, brad, fag.

Cel mai impresionant lucru atunci cand vine vorba despre lemn este durata indelungata de viata, mai ales atunci cand este intretinut corespunzator. Oricine are sau a avut mobilier confectionata din lemn stie ca eforturile de intretinere sunt minime, iar trainicia acestui material se extinde pe o perioada mare de timp.

Lemnul de stejar

Stejarul este un lemn de esenta tare, deschis la culoare, care are calitati pliabile bune in ciuda naturii sale durabile. Este potrivit de greu, rezistent, si cu contrageri mari,de aceea trebuie uscat incet pentru a nu se rupe. Este durabil si se impregneaza usor. Se coloreaza si finiseaza bine si rezista la absorbtia de umiditate. Stejar este o materie prima excelenta pentru fabricarea de mobila, unde este cel mai des utilizat, datorita calitatilor sale naturale estetice, precum si rezistenta sale. De asemenea, este utilizat pentru structura barcilor, birouri si podele, scari, tamplarie exterioara si interioara, elemente de arhitectura interioara, captuseli, lambriuri, lemn masiv pentru mobila de interior simpla sau sculptata, mobila de exterior, furnir natural sau baituit, placi, placaje, ornamente strunjite, profilate etc. Cei mai multi oameni aleg mobilierul sau usile din stejar masiv, deoarece sunt foarte usor de intretinut, iar estetica este una deosebita. Necesita lustruire de minimum doua ori pe an si orice suprafata realizata din acest material poate fi curatata cu ajutorul unui produs special care curata suprafetele din lemn, fara a le modifica aspectul. Astfel, lemnul de stejar isi va recapata de fiecare data stralucirea.

Lemnul de cedru

Cedrul este un lemn moale rosiatic nativ pentru Liban, vestul Siriei si centrul unde este utilizat in mod traditional in producerea de jaluzele.

Are un miros dulce distinctiv care este motivul pentru care este folosit pe scara larga in producerea de cufere si la interiorul dulapurilor.

Este foarte usor de prelucrat, are o textura uniforma si este, deasemenea, rezistent la descompunere ceea ce duce la utilizarea sa in aer liber.Lemnul de cedru indeparteaza orice specie de insecte.

Acest arbore traieste sute de ani si creste foarte incet.

Cedrul elibereaza fitoncide, substante care distrug orice fel de microorganisme patogene.

Una din calitatile lemnului de cedru este aceea ca intr-un dulap din lemn de cedru moliile nu se vor atinge de haine deoarece nu suporta mirosul acestuia.

Lemnul de brad

Bradul este un lemn de esenta moale cu o crestere rapida, care este uniform texturat si are o rezistenta foarte mica la putrezire si descompunere.

Este usor de prelucrat si se finiseaza usor.

Bradul este folosit pentru a face mobilier, usi, rame pentru tablouri, rame de ferestre si elemente decorative.

Este, de asemenea o componenta principala a placajului.

Custom

GARANTIA NOASTRA!

 • Fara costuri ascunse!
 • Cele mai mici preturi.
 • Calitatea inainte de toate!
 • Lucram doar lemn 100% natural.
 • Nu sunteti multumiti? va dam bani inapoi!
 • Experienta ne arata ca stim ceea ce facem
 • Clientii vorbesc despre noi (vezi pagina "De ce noi")

 • Emanuel - administrator

  0765 180 007

  Ștefan - administrator

  0768 018 793

  .

Modele de Scari din lemn Video